Produse


 
 

Imprimante second hand ()

elimină toate filtrele

Nu am identificat nici un produs care sa corespundă criteriilor selectate!

Imprimante second-hand, tiparire la parametri normali, cu costuri mici

Imprimanta este un periferic folosit pentru transferul informatiei digitale pe hartie, iar cand se pune problema achizitionarii ei, se iau in calcul anumiti factori cum ar fi procedeul de imprimare, dimensiunile hartiei, rapiditatea. Varianta achizitionarii de imprimante second-hand este una bine aleasa, deoarece se pot obtine rezultatele dorite la bani putini.

Un astfel de periferic folosit si pus apoi in vanzare nu presupune in mod obligatoriu o reducere a capacitatilor si performantelor initiale, cu atat mai mult cu cat produsele din magazinul nostru sunt verificate si controlate inainte de a fi revandute. Sunt testate functionalitatile pe care le indeplinesc, iar daca au avut defecte, au fost reparate si inlocuite piesele uzate. Astfel, parametrii lor sunt cei initiali, iar imprimantele noastre functioneaza la fel ca si cele noi.

Imprimante second-hand, functii de scanner, copiator, fax

In functie de necesitatile dumneavoastra, va puteti alege imprimanta perfecta, la preturi mici, din magazinul nostru. Gama pe care v-o punem la dispozitie este variata, astfel ca veti gasi la noi atat imprimante laser cat si matriciale. Aici puteti gasi imprimante laser multifunctionale, care indeplinesc si alte roluri pe langa cel de imprimare, adica de copiator, scanner sau fax. In functie de necesitatile dumneavoastra o puteti alege pe cea care vi se potriveste perfect, la preturi mici, dar calitate inalta. Ca exemple pe care le putem da in acest moment, sunt cateva imprimante second-hand, avand laserul drept tehnologie de imprimare, cu mod de tiparire monocrom sau color, la rezolutii mari sau medii, pentru format A4, cu diferite tipuri de printare. Tipul de copiator poate fi monocrom sau color, cu rezolutii optice de scanare medii sau mari, cu sau fara conexiune la retea si cu viteza mare de trimitere prin fax.

Modelul matricial, prezent printre imprimante second-hand

Daca desfasurati o afacere si imprimanta va serveste la facturare, un model care v-ar servi cel mai bine este cel matriceal. Un astfel de tip, desi nu prezinta o calitate foarte buna a imprimarii, este singurul care printeaza pe hartie autocopiativa sau cu mai multe straturi, asa cum sunt facturile fiscale. Principiul functionarii consta, pe scurt, in lovirea acelor de banda impregnata cu tus. Numarul de ace este un factor care determina calitatea imprimarii. Cele care au capete de imprimare cu 24 de ace sunt mai performante, fata ce cele cu 9 ace.

Pe site-ul nostru puteti gasi astfel de imprimante, de exemplu un model pe care il puteti achizitiona in prezent este un Lexmark, de tehnologie 24 Pin Dot Matrix.

Alte tipuri de imprimante second-hand care va stau la dispozitie

Puteti alege dintre numeroasele imprimante second-hand prezente in magazinul nostru pe cea de care aveti nevoie. Pe langa cele multifunctionale amintite mai sus, aici gasiti si imprimante laser monocrom, branduri renumite, ca Hewlett Packard, Lexmark sau Kyocera, dar si modele laser color. Puteti gasi, de asemenea, accesorii pentru imprimante, cum ar fi placi de retea sau cabluri paralele bidirectionale.

Amintim ca imprimantele pot fi utilizate la parametri normali, produsele noastre avand caracteristici functionale ca si cele noi.

Preţurile conţin TVA, timbru verde si nu includ transportul. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachet. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali. Produsele afisate si comercializate pe site-ul www.itsh.ro fac parte din categoriile: open box, refurbished, second hand, renew, desigilate.
 123
exor Viziteaza magazinul www.itsh.ro pe ShopMania