Produse


 
 

 

 

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal (RGPD)
 

Site-ul www.itsh.ro este administrat de SC. Exor Corporation si a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 28233
 

Conform cerintelor Legii nr. UE 2016/679 al Parlamentului si Consiliului European din 27 aprilie 2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul privind protectia datelor).
SC Exor Corporation SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Drepturile dumneavoastra conform conform cu Dispozitiile Regulamentului UE 2016/679 pentru persoanele inregistrate la cera facem referire, sunt:

 

- Dreptul la informare
 
- Dreptul de opozitie
 
- Dreptul de a se adresa justitiei
 
- Dreptul de acces la datele cu caracter personal
 
- Dreptul de a interveni la datele cu caracter personal
 
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale


SC Exor Corporation se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator in scop comercial (pentru finalizarea comenzilor si/sau transmiterea ofertelor).

Conform Legii nr. UE 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Exor Corporation.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Cu acordul dumneavoastra compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe itsh.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. itsh.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
itsh.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pentru a primi oferte si material publicitar de pe site-ul itsh.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date direct din contul personal.

Optional orice utilizator poate sterge contul gratuit fara pastrarea datelor pe server, exceptie fac cele care sunt in litigii cu SC Exor Corporation pana la solutionarea problemelor. 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@itsh.ro iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@itsh.ro

 

Va multumim pentru intelegere !

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru pentru oferte noi

Știri


Luni, 9 mai 2016

Monitor cu display curbat de 34 inch

LG 34UC98 este un monitor LED cu diagonala de 34 inch, ultra wide, rezolutie de 3440 x 1440 px, format imagine 21:9


Miercuri, 2 iul 2014

Samsung lanseaza S5 mini

A fost lansat Samsung Galaxy S5 mini,SM-G800 ...


Vezi toate știrile »


Promotii

Toate promoţiile

 
 
 
 
exor Viziteaza magazinul www.itsh.ro pe ShopMania